Flessenpost van Jelle

Vanaf ons vertrek op 18 april post Jelle zo nu en dan een stukje over zijn dagelijkse belevenissen aan boord en in inmiddels ook van boord van de Palustris. Hij hoopte dat de flessen in Nederland zouden aanspoelen en gevonden zouden worden door onze vrienden of familie. Dit blijkt echter niet het geval….

De flessen met zijn geposte berichten zijn achter ons aan gereisd en vanmiddag vonden we er zowaar drie op het zwarte zand bij Porto Pim.

We verwachten nu dat de anderen ook spoedig zullen volgen, omdat de stroming, wind en golven onze kant op staan. Mocht iemand anders een fles vinden, dan horen we het natuurlijk graag!

4 Replies to “Flessenpost van Jelle”

 1. Lieve Jelle,
  We hebben de hele middag op de steiger uitgekeken naar voorbij drijvende flessen. Niet één gezien. Wel allemaal vervelende meerkoeten. Heel vervelend want ’s nachts poepen ons hele grasveldje onder. Bedankt voor je mooie flessenpost verhalen en als we over een paar dagen met de caravan aan de Franse kust zijn gaan we daar ook de hele middag kijken naar aanspoelende flessen.
  Veel liefs van ons en doe de groeten mama Dafne en papa Jorrit.
  Dááááág,
  Omanja & opa Jan Wieger

 2. Vandaag onze trouwdag op het stadhuis. De mama van Jelle was toen nog niet in de maak en Jelle zelf kon toen zelfs nog geen eitje zijn. Stel je voor dat over honderden jaren ergens op de wereld een fles aanspoelt. Dan is Jelle ineens de beroemde man uit Faial tenminste als hij niet al lang van tevoren beroemd geworden is, bijvoorbeeld als boogschutter die altijd raak schoot. Dromen over de toekomst is goed, maar geniet ook van het heden
  Dat wensen we Jelle en zijn papa en mama toe. Een high five van opa en oma.

 3. Ja jeetje Jelle,
  Als de stroming,wind en golven jouw kant op gaan hoe groot is dan de kans dat wij aan de oostkant van Schotland ,waar we met de camper over 4 weken heengaan,zo’n begerenswaardige fles van jou kunnen ontdekken?
  Ik hoop eentje te vinden,dat wel.

  Is je limo al op?

 4. Hoi Jelle,
  Ik ben een jaarclubviendin van je moeder. Mijn zoon Matthijs is net zo oud als jij, ook tien jaar. Samen volgen we jullie avonturen. We vinden het super leuk om de blogs van je ouders te lezen. En we vinden jouw flessenpost het allerleukst. Matthijs kan heel goed jouw handschrift lezen. We kijken uit naar het volgende verhaal. Veel plezier en groetjes aan je ouders. Matthijs en Nicole

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *