Vertrek Terceira

Aan alles komt een eind. Vanmiddag vertrekken we vanuit Terceira naar Marken. Waar de heenreis in het teken stond van het ontwijken van depressies en het voorkomen van teveel wind, zal deze reis daaraan tegengesteld zijn. We moeten op zoek naar wind want daar is weinig van. We zullen dus eerst richting IJsland varen en dan geleidelijk afbuigen naar het Kanaal. We hopen binnen 9 dagen de oversteek te doen en hopelijk houden we dan goede wind tot IJmuiden.

In ieder geval zijn we weer voltallig want Dafne is eergisteren weer opgestapt. Rest ons niets dan een comfortabel tripje.

4 Replies to “Vertrek Terceira”

  1. Gelukkig heeft Jelle ons fantastisch op de hoogte gehouden, maar binnenkort zal het bereik wel minder worden. We zien uit naar het eerst volgende bericht van bootsman Jelle: ‘ Weer land in zicht!!!’

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *