Vertrokken!

Het werd tijd. We zijn weer vertrokken voor een wat langere reis. Jelle wordt volgende maand 10 jaar en we vonden het allemaal een goed idee deze verjaardag te vieren op zijn geboortegrond: Horta, op het eiland Faial. De Palustris is klaar voor de reis en wijzelf zijn er na al die jaren ook wel weer aan toe. Daarom liggen we nu in Poole Harbour, aan de zuidkust van het Verenigd Koningrijk, te wachten op goede wind om de oversteek naar de Azoren te maken. Buiten is het regen en harde wind op dit moment maar binnen is het gemoedelijk en warm. Dafne en Jelle zijn aan de eerste schooltaken begonnen – met aanvankelijk licht protest vanuit Jelle want het is nu meivakantie.

5 Replies to “Vertrokken!”

  1. Hey jelle, veel plezier met je reis naar faial ik hoop dat ik je weer snel zie!?
    (Ps: mask wel een foto van een walvis als je de ziet he!)

  2. Verrassing! Wat fijn voor jullie! We hadden jullie pas geleden al gemist bij aankomst op Marken. We zijn benieuwd naar de verslagen. Succes!

  3. Ik zie dat jullie van Engeland zijn vertrokken. Het ruime sop. Een goede vaart. Jelle, op koers naar je geboortegrond! Fijne reis xxxK

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *