10 Replies to “Flessenpost van Jelle”

 1. Hey Jelle, Seb en ik hebben zooooo veel ruzie gehad, dat wil je niet weten. Ik zie je als je weer terugkomt.

  doeiiiiii, Jayden

 2. Hi Jelle, ik wou je nog gefeliciteren!! dus…… gefeliciteerd!! Ik mis je wel! ik verheug me er nog steeds op om jou weer te zie!!!! ik wou nog jou vragen om op mijn feestje te komen maar toen wist ik weer dat je op zee was!! en anders was je de enige jongen!!! De harry potter groeten Elsa!!!!!! ;)))))))) ( En ja ik weet dat ik gek ben hoor 😉 )

 3. hoi jellle hoe gaat het op de azore en hoe warm is het daar en ik heb nog een klein mopje voor je : wat is een kangoeroe en een slang ge mixt

 4. hoi Jelle!
  hoe gaat het eigenlijk met jou? Met mij gaat het goed hoor.
  ik vond de brief van jou heeeeeeeeeeel lief(volgende keer wel je adres erbij zetten hoor). ik mis je wel, ik hoop jij mij ook! Ik vond het leuk om te horen dat je snel weer terug komt. Ik had je al veel eerder willen schrijven maar toen wist ik nog niet dat je deze website had. Toen we het filmpje van jou verjaardag keken was het eerst heel stil en toen gingen bijna alle meisjes heel hard aaaaaaaaaaah zeggen!

 5. hallo Jelle wij missen je heel erg. en is het leuk daar ?

  hier namelijk wel . maar het is tog het voelt tog gek zoon legen tafel en stoel in de klas schrijf je mij thug groetjes Julia

 6. Hey jelle is het daar leuk op zee hier wel en nog een mop wat is groen en volwassenen krijgen het elke dag
  Antwoord salaris
  Seb is wel wat aardiger geworden en ik ben nog maar 1 keer sinds jij weg bent uit de klas gestuurd goed hé nou ik ga stopen i misssssss youuuuuu

 7. Heeee Jelle!!!

  Alles goed daar? Hier wel hoor, ik heb bijna vakantie en jij? Ik mis je wel erg hoor, en we gaan zeker weer hele leuke dingen doen als je terug bent! Heb je nog wat leuks gedaan laatst? Ik zit al weer te wachten op de volgende flessenpost!

  Ik spreek je vast snel weer!

  Groetjes Olivier!! :))

  1. Hoi Oli
   Helaas heb ik geen vakantie, want ik krijg dat pas als mama tevreden is.
   Ik mis jou ook heeel erg.
   Ik ben trouwens ook benieuwd wat voor een leuke dingen we gaan doen als ik terug ben.
   Trouwens ik heb je brief gelezen en nu ben ik benieuwd wat dat is.

   P.S: wat zit er in??

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *