Touwen geknapt

Enig nachtelijk ongerief en wat spannende momenten in de haven van Pico, toen door een doorlopende oceaandeining de een na de andere landvast knapte en wij in het holst van de nacht een veilig heenkomen moesten zoeken in een alom bruisende en proestende haven. Jelles verslag:

 

Geknapte landvasten in de haven van Pico

 

Uiteindelijk weer vredig ten anker 

2 Replies to “Touwen geknapt”

  1. Lieve Jelle, we hebben het verslag helemaal gelezen en komen tot de conclusie dat jij eigenlijk de redder in de nood was. Volgens ons ben je echt een zeeman aan het worden. Wat kan je trouwens goed tekenen, we konden precies zien wat er was gebeurd.
    Kusje van oma Anja en opa Jan Wieger (toi toi)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *